Vsi potrebujemo psa, kot je Huggy Bear, in on si zasluži popoln dom poln ljubezni. Ta poseben pes iz zavetišča ima samo tri noge, prav tako pa potrebuje posebno osebo, ki ga bo sprejela v svojo družino.

Trenutno prebiva v zavetišču Providence Animal Shelter, kjer je že 104 dni. Čas je, da najde svoj večni dom. Zaposlena v zavetišču Giana Sabatino je delila video v upanju, da bo kdo opazil Huggy Beara in spoznal, da je on prava izbira.


Ljudje v komentarjih niso skrivali svoje podpore za Huggy Beara. “Upam, da bo ta srček kmalu našel svoj večni dom,” je zapisala ena oseba. Drugi so dodali sporočila spodbude, kot so: “Pošiljamo mu veliko ljubezni, da najde svoj večni dom.”

Kljub težki življenjski poti ima Huggy Bear, ki je star komaj dve leti, še vedno veliko ljubezni, ki jo lahko podari ljudem. Njegova zgodba je žalostna, a navdihujoča.

Ko je prispel v zavetišče, je imel Huggy vse štiri tace. Vendar pa je zaradi nesrečne poškodbe tace, ki ni pravilno zacelila, moral na amputacijo celotne noge. Zato potrebuje dom brez stopnic, z veliko preprogami in podlogami, da se izogne drsenju. Zavetišče je obljubilo bodočemu lastniku zagotoviti joga podlogo in druge potrebščine, da se bo Huggy lažje gibal po svojem novem domu.

Oznake:
0 število delitev

Dodaj odgovor