Dva meseca je kalifornijski par preživljal težke čase, saj sta se spraševala, kje je njun ljubljeni maček, ki se je izgubil v narodnem parku Yellowstone, večjem od nekaterih ameriških zveznih držav, poroča britanski Guardian. Ko pa se je poletje bližalo koncu, se je končala tudi njuna tragična zgodba.

Benny in Susanne Anguiano sta se prejšnji mesec ponovno srečala s svojim mačkom Rayne Beaujem, potem ko jima je zavetišče za živali sporočilo, da se je maček vrnil v Kalifornijo in da so ga našli v Rosevillu, približno 1300 km od Yellowstonea. Ni jasno, kako je Rayne Beau potoval od Yellowstonea do Rosevilla.

Par je junija odšel na kampiranje v narodni park, kjer je nekaj prestrašilo mačka. Rayne Beau je zbežal v gozd. Iskala sta ga več dni, ko sta bila v parku, nastavljala priboljške in igrače v upanju, da se bo vrnil, vendar zaman.

“Morala sva oditi brez njega,” je za KSBW povedala Susanne Anguiano. “To je bil najtežji dan, ker sem se počutila, kot da ga zapuščam.”

Rayne Beaujev mikročip je bil koristen. Par je prejel sporočilo od Pet Watcha, službe za sledenje hišnim ljubljenčkom, v katerem je pisalo, da je njihov maček v Rosevillu, v lokalni podružnici Društva za preprečevanje krutosti do živali. Ena ženska je našla Rayne Beauja na ulici in ga odpeljala v zavetišče.

“Bil je resnično izčrpan,” je povedala Susanne. “Verjetno ni imel več energije za nadaljevanje.”Njegova teža je bila skoraj prepolovljena.Susanne je najprej delila zgodbo na Facebooku, pojasnjujoč, da je prej ni želela deliti, ker je bila “preveč travmatična.”

Povzeto po:

  • index.hr
Oznake:
0 število delitev
Previous Post

Dolce & Gabbana je lansiral nov pasji parfum

Next Post

To so 4 vonji, ki jih mačke ne marajo

Dodaj odgovor